mandag 5. mars 2012

Årets farge er grønn...



Ønsker du å være trendy er er det lurt å integrere grønt i hjemmet ditt. Årets farge 2012 er kåret av FARGERIKE, som i år satser på GRØNT -i alle varianter!!



8 kommentarer:

  1. Hei Solveig!Så flott at du er kommet i gang med bloggen! Gleder meg til å følge med, trenger masse tips her i Humlehagen, skulle egentlig ha fornyet med farger, ja, malt vegger og diverse, får så lyst til å gjøre masse nå når det er blitt lysere!Klem fra oss!:))

    SvarSlett
  2. WOW, da føler jeg meg trendy! har jo nesten ingen andre farger enn grønn her i leiligheta! hehe

    SvarSlett
  3. Hei, hei..så artig at dere har funnet meg!! Håper at dette skal bli moro etterhvert!! Det blir vel å finne TID som blir utfordringa. Linkene som er vedlagt er av erfaring gode hjelpere for de som skal pusse opp, og de som trenger inspirasjon, og så går det jo an å stille spørsmål på bloggen.. Ha en fin dag både i Humlehagen og i Oslo, vi snakkes!! Jeg skal på Sande og male stua til Pål!! Klæm:-))

    SvarSlett
  4. Heia og gratulerer med blogg!
    Passer meg perfekt nå som vi holder på med helrenovering av huset vårt i her i Portugal! Skal følge med, så kom med massevis av tips om alle rom!!!
    Lykke til!
    Klem!!!

    SvarSlett
  5. Gratulerer med bloggen. Skal bli moro å følge deg!!!!
    Sri Lanka-jenta di fikk konvolutt med penger via nonnen på barnehjemmet i Elpethiya, da hun bodde hjemme.

    SvarSlett
  6. Takk for tilbakemeldinger, kjenner jeg kunne vært i Portugal akkurat nå, og da kunne vi vært kreative sammen, Gry!! Jeg skal gjøre så godt jeg kan med bloggen, kom gjerne med tips om tema...

    SvarSlett
  7. Er glad for å sjå at du har blitt ein bloggar. Og eg gler meg til å sjå kva du vil by på. Eg har mykje opp-pussingsarbeid og skal snoke til meg alle gode tips du kan ha=)

    SvarSlett
  8. Håper å kunne komme med både råd og tips etterhvert..har mange ideer..men har greid å ødelegge kameraet mitt. Nytt er i anmarsj, og da..

    SvarSlett